Du er her: Forsiden >> Billeder

Billeder

Medlemmernes egne beretninger --> her!

8 - 10. juni 2012 - Danish Convention i Arena Syd, Vamdrup

Convention 2012 callers: Barry, Carsten, Tim, Ian og Lars-Inge
Næsten 500 deltagere fra ind- og udland oplevede 3 dages forrygende fest med masser af glad dans fra ankomst til afrejse - ikke mindst takket være callerne: Barry Sjolin, Carsten Nielsen, Tim Marriner, Ian McConnell, Lars-Inge Karlsson!
Se billeder m.m. på convention-hjemmesiden www.dc2012.dk.


16. dec. 2011 - Bænkevarmerne/Folkekøkkenet i Kolding modtager donation

Convention overskud uddeles til Folkekøkkenet - Næstformand Lillian Hybholt overrækker pengene   Convention overskud uddeles til Folkekøkkenet -   Convention overskud uddeles til Folkekøkkenet -   Delegationen fra Sydjysk Square Dance Kolding sammen med lederen af Folkekøkkenet -  
Danish Convention i pinsen 2011 gav et beskedent overskud, og bestyrelsen for Sydjysk Square Dance Kolding besluttede, at det skulle være Bænkevarmerne/Folkekøkkenet i Kolding, som skulle nyde godt heraf. Værestedet betænkes derfor med 11.650 kr, som fredag den 16. dec. blev overrakt af repræsentanter for klubben.
Folkekøkkenet udfylder et stort behov for en udsat gruppe mennesker, og med sin donation vil Sydjysk Square Dance Kolding gerne støtte op om dette arbejde.


13. aug. 2011 - opvisning ved Foreningernes Dag i Kolding

Foreningernes Dag 2011 -   Foreningernes Dag 2011 -   Foreningernes Dag 2011 -   Foreningernes Dag 2011 -  10 - 12. juni 2011 - Danish Convention i Arena Syd, Vamdrup

Mere end 500 deltagere fra ind- og udland oplevede 3 dage med fest i byen og masser af glad dans fra ankomst til afrejse.
Se billeder m.m. på convention-hjemmesiden www.dc2011.dk.


10. Westküstenspecial 2010, Heide

En halv snes medlemmer fra klubben var draget til dans i Heide, hvor Lars-Inge Karlsson var caller (og Frank Barthelt stod for den korteste Grand March nogensinde!).
Et velbesøgt arrangement med super stemning og dans - og den tyske buffet er jo uforlignelig!
Gundi og Bernd Reklies tog en række billeder, som tidligere kunne findes på www.squaredance-friends.de/sdf/undmore/film/West2010/West2010.htm - men billederne er tilsyneladende ikke længere tilgængelig...


Sommerdans 17. aug. 2010, Bramdrupdam

Den 2. sommerdans i Sydjysk var med MS - PL- A1 på programmet, og en veloplagt Lars-Inge bag mikrofonen. I kaffepausen serverede cafeteriet kaffe og chokoladekage - og i år var der nok! :-)
I alt 75 dansere fra nær og fjern (2 fra Tyskland!) havde fundet til Bramdrupdam i regnvejret - og det var der vist ingen, som fortrød!

Sydjysk sommerdans 2010 -   Sydjysk sommerdans 2010 -   Sydjysk sommerdans 2010 -   Sydjysk sommerdans 2010 -  


A1/A2 Sommerdans 2010 - Tranum

CSD's sommerdanse i Tranum har tidligere været et yndet mål for mange af klubbens medlemmer. Efter nogle års pause er traditionen nu blevet taget op af Penguins - og med Bronc Wise og Don Moger på scenen så er der (igen) dømt succes!
Som det ses af første billede, så begyndte dansen på dagen for Tour de France afslutning; men ellers gik tiden med hygge i gårdhaven, god mad - og masser af god dans!

Sommerdans 2010 - Tour de France!   Sommerdans 2010 - pause i gårdhaven!   Sommerdans 2010 - masser af lækker mad!   Sommerdans 2010 - A1   Sommerdans 2010 - A1   Sommerdans 2010 - A1   Sommerdans 2010 - A1   Sommerdans 2010 - A1   Sommerdans 2010 - A2   Sommerdans 2010 - A2   Sommerdans 2010 - A2   Sommerdans 2010 - A2   Sommerdans 2010 - Don Moger   Sommerdans 2010 - A2   Sommerdans 2010 - A2   Sommerdans 2010 - A2  


Europæisk Convention 2010 - Karlstad, Sverige

Omkring 1500 dansere (heraf 5 fra Sydjysk) oplevede 3 fantastiske dage med square dance til en række super callere. Flot og inspirerende arrangement og imponerende mange mennesker i alle haller!

Karlstad 2010   Karlstad 2010   Karlstad 2010   Karlstad 2010   Open Air   Open Air - regnvejr og højt humør   Open Air - regnvejr og højt humør   Det drejer sig om den rette påklædning!   Karlstad 2010   Et lille udsnit af de mange flotte bannere   4 personer stod for udlevering af den forudbestilte mad   Ja - for der var kun ca. 600 siddepladser ved den imponerende ballet ved åbningsceremonien - resten stod!   Karlstad 2010   Burger-teltet havde stor søgning   Karlstad 2010   Karlstad 2010   Karlstad 2010   Selv ved afskedsdansen var der fuld gang i den!  


Convention 2010, Frederikshavn

Omkring 30 af klubbens medlemmer deltog i årets convention, som fandt sted i Arena Nord i Frederikshavn - 2 af callerne var ekstra velkendte, nemlig Christian og Lars-Inge! Et af højdepunkterne var selvfølgelig overdragelsesceremonien, bla. med et lille show over temaet "Back to The Old Days", hvor Sydjysk offficelt blev præsenteret som arrangør af Convention 2011 i Arena Syd, Vamdrup!

På vej til Open Air i Frederikshavn   En del af teamet, som byder velkommen til 'Back to The Old Days' i 2011!  

Se også Rasmus 'Platinium' Jensens slideshow på YouTube herAdventsdans 2009, Glücksburg

En række af klubbens medlemmer var blandt de næsten 240 deltagere i Adventsdansen i år, hvor Nils Trottmann og Frank Barthelt var på dupperne - og buffeten lige så stor, som den plejer!
Se billederne, som blev taget af Gundi og Bernd Reklies...

Koldinghusdans 2009

Lørdag d. 7. november afholdtes årets Koldinghusdans - og arrangementet var igen henlagt til de supergode faciliteter i Arena Syd
Barry Sjolin (Canada), James Wyatt (England) og Lars-Inge Karlsson sørgede på bedste vis for stemningen, så de ca. 175 dansere fik en rigtig god dag!

Der flages for festen i Arena Syd   Klokken er 11:30, og der samles kræfter. James og Brenda var kommet fra England samme morgen - og måtte derfor op allerede kl. 02:30 om natten!   Pigerne styrede receptionen mens der var travlest!   Ny og spændende udstiller i squaredans-kredse - nemlig Vivi Viuff (se også Links)   Callerne er ved at gøre klar…   Så mangler vi blot musikken!   Kun nået til 2. tip af velkomstdansen - træt allerede?   Fødderne bevæges hurtigt i squaredans!   R and L through   Dansen går…   Stadig masser af energi til at lave store squares!   Gulvet var fyldt til velkomstdansen   Plus i Nordea-salen   Væggen var skubbet til side - lyden nåede fint helt op til receptionen!   James forsøger vist at få A2-danserne i en Diamond!  

Blandt vore mange kære gæster fra Tyskland var igen Gundi og Bernd Reklies, som tog en række billeder fra Koldinghusdans - samt fra den efterfølgende Adventsdans i Glücksburg, hvor en række af klubbens medlemmer også deltog.Foreningernes Dag 2009 i Kolding

15. august var Sydjysk - sammen med andre udbyderne af fritidsaktiviteter - inviteret til at præsentere mulighederne for interesserede. I vort tilfælde en stand med infomateriale, video - samt lidt opvisning:

Opvarmning!   dansen går - KOM i mine arme!   - og Jan Nielsen caller...  


Danish Convention 2009

I weekenden d. 5-7 juni afholdtes i DGI-Byen i København det 18. danske convention. Tak til arrangører for en imponerende indsats!
Billeder følger om kort tid - memorykortet er dukket op igen!Koldinghusdans 2008

Lørdag d. 1. november afholdtes årets Koldinghusdans - og hvilken fest!
Ganske vist var der plads til mange flere, men Einar Sølvsten, Paul Bristow og Robert Milestad var helt på dupperne, og de 3 fantastiske callere bragte stemningen i top for alle de tilstedeværende.

...  ...  ... 
- der er mange flere (danske) billeder her!

Blandt vore kære gæster fra Tyskland var også Gundi Reklies, som sammen med sin mand Bernd tog en række billeder, der kan ses på hjemmesiden for hendes online-shop: squaredance-friends.de

Den lidt uformelle - men åbenbart ret effektive - måde at 'square up' på i Danmark fik et pænt ord med på vejen i den efterfølgende udgave af Gundi's nyhedsbrev om hendes square dance oplevelser!Square dance i TV Syd

I slutningen af oktober fik foreningen en henvendelse fra TV Syd, som gerne ville bringe et indslag i udsendelsen "Go' Weekend" - en optakt til Koldinghusdansen - og dermed en opfordring til at komme og kigge på.
Det var ikke muligt for TV Syd at komme en undervisningsaften, men det lykkedes at samle en enkelt square - på journalistens opfordring i fuldt dress! - som optrådte for kameraet i arbejdstiden.
Udsendelsen blev bragt torsdag den 30. oktober, og omtalen kan ses her.
Selve indslaget kan ses her - square dance er det sidste punkt på programmet, ca. 7:52 inde i udsendelsen, og varer ca. 2 min.Sommerdans 2, 2008

Tirsdag d. 12. august afholdtes klubbens 2. sommerdans - denne gang med Lars-Inge som caller!
Salen i Bramdrupdam var næsten fyldt og alle bidrog til en vældig god stemning

Så skal vi vist snart igang...  - dansen går...   - med Lars-Inge bag mikrofonen...  


Danish Convention 2008

I weekenden d. 20-22 juni afholdtes i Stoholm det 17. danske convention. Tak til Stoholm Square Dance Club for en imponerende indsats!
Over 600 glade dansere deltog, og de mange gode caller gjorde sit til, at stemningen holdt sig på toppen 3 dage i træk!

Allerede fredag er der sus i skørterne  amerikansk lotteri med mange fine præmier - alle andre vandt vist :-)  Både dansegulv og borde er næsten fyldt op!  Open Air begynder i regnvejr - forrest de store amerikanerbiler med callerne...  ca 200 dansere trodsede regnen og blev mødt af en flagpyntet by!  head-boy nr 1 var selvfølgelig Jens Langkniv!  På torvet caller Bronc og Karsten under parasollen - Neil var lidt udenfor!  da opvisningen sluttede, begyndte regnen - og paraplyerne kom hurtigt frem igen!  den ene opvisning foregik under haltaget ved Shell - så de blev ved lidt længere...  James, Nils og Søren caller ved Shell - og bagefter var der Free Beer!  Det var meget længe at vente (også for Bronc!) - men dansen skulle altså ikke begynde før kl. 14 ...  Afslutning - Tak til Stoholm Square Dance Club...  Afslutning - Tak til Stoholm Square Dance Club...  - og så venter vi på, at callerne kommer i gang med den sidste dans...  flere billeder følger...


Generalforsamling 2008

Torsdag d. 21. februar afholdtes ordinær generalforsamling i KIF Centret.
Kun 40 stemmeberettigede medlemmer var mødt frem - men det lykkedes alligevel at få genvalgt 4 personer samt fundet 4 nye, så alle ledige poster blev besat! Se den nye bestyrelse under Foreningen.
Der var ikke indkommet forslag, så generalforsamlingen forløb ganske fredeligt, og var relativt hurtigt overstået. Resten af aftenen blev der danset square dance med Lars-Inge bag mikrofonen, og alle hyggede sig vist!

Der drøftes fortsat...  - mens de andre danser...  - med Lars Inge i hopla bag mikrofonen...  - Right and Left Grand ?  - cafeteriet havde lavet lagkager - og de kan jo ikke vente !  Dansen fortsatte indtil kort før kl. 22... 


Koldinghusdans 2007

Lørdag d. 3. november i afholdtes årets Koldinghusdans i Bramdrupdam Hallerne
Der var indforskrevet 4 supercallere til begivenheden - nemlig Einar Sølvsten, James Wyatt, Kenny Reese og Lars-Inge Karlsson
Ganske vist færre end i 2006 - men stadig langt over 200 dansere deltog, og alle havde forhåbentligt en rigtig god dag - selvom dansen ind i mellem forekom ganske avanceret! :-)
    Dive through !        Dagens ret - glaseret skinke med kartoffelgratin og mixed salat, brød og smør!       


Squaredansens dag, 25. aug. 2007

Lørdag d. 25. august var Squaredansens dag, og en flok fra klubben tog på en lille turne i omegnen for at vise, hvor sjovt denne fantastiske fritidsbeskæftigelsse er.
Lars-Inge havde sammensat et afvekslende program, så ingen nåede at blive trætte - selvom det dog var lidt uvant før fødderne med skiftevis fliser og brosten! Heldigvis havde Madsbyparken et fint trægulv i den nye dansepavillon!

Dagen indledes på Erritsø Butikstorv  Rådhuspladsen, Fredericia  Den nye dansepavillon i Madsbyparken, Fredericia  De mindst blandt publikum bliver fanget af rytmerne og begynder at 'square up'...  - og så er der næsten mere gang i tilskuerne end på scenen!  Sidste stop - Kulturøen, Middelfart 


Danselandsstævne 17.-19. aug. 2007

Mange danseformer - heriblandt modern squaredance - var på programmet, da DGI afholdt Danselandsstævne 2007 i Haslev.
På listen stod en række super-callere, hvoraf 2 dog desværre var forhindret pga. sygdom. De 4 fremmødte callere gav squaredanserne en rigtig god oplevelse - tak til Bjørn Andersson, Carsten Nielsen, Einar Sølvsten og Lars-Inge Karlsson.
Desuden var mulighed for både at se og prøve andre spændende danseformer - samt høre en masse god musik på folkemusikfestivalen, som blev afviklet sideløbende...

Søndag Plus / MS  Søndag Plus / MS  flere billeder følger


Sommerdans d. 14. august 2007


Ca. 75 dansere havde en fornøjelig (og varm!) aften
med en veloplagt Lars-Inge bag mikrofonen

Der ventes på musikken. Det er tidligt på aftenen - senere bliver det for varmt med hat! Circle left Lars-Inge var i hopla! Blandt de ca 75 dansere havde vi også besøg fra Kiel Nogle af klubbens yngste medlemmer på gulvet Var der virkelig tid til en pigesnak i farten? Masser af stemning og glade mennesker!

Gundi & Bernd har skrevet om deres oplevelser i Kolding i et nyhedsbrev


Danish Convention 2007 Hillerød

Flot arrangement - super callere - super stemning!
De over 800 dansere havde det hedt -
3 dage med ca. 30 grader i skyggen!
Aldrig er der drukket så meget vand
- men danselysten fejlede ikke noget!

Open Air med samtlige callere - Opvisning på torvet i Hillerød Opvisning på torvet i Hillerød Der var mange dansere fra Sydjysk, og en hel del af dem deltog i Grand March Stoholm Square Dance Club overtager værtsskabet I 2008 - måske med hjælp fra Jens Langkniv fra samme egn?

Der blev optaget en del videosekvenser - bl.a. denne, hvor en del af klubbens medlemmer forsøger sig med Jerry Story og Robert Milestad: (shockwave-flash):Sydjysk Square Dance Kolding's 10 års jubilæumsfestdans med Bengt "Bula" Ericsson, Einar Sølvsten og Lars-Inge Karlsson
- en rigtig hyggelig (intern) fest med god dans, fælles samvær og festmiddag - og enestående stor tilslutning fra klubbens medlemmer og nogle få inviterede nuværende og tidligere samarbejdspartnere.

Uddrag af flyers fra klubbens arrangementer gennem 10 år... Bula i hopla - som sædvanligt! square up - nu mangler blot 1 (svensk!) dame... Over 100 på gulvet!Sydjysk Square Dance Kolding
Formand: Henning J Thomsen - Polluxvænget 13, 7000 Fredericia
Telefon: 2560 9848 - email: sydjysk@squaredancedanmark.dk